22 de març 2019

L'Equip 26 'Castell' manté el liderat del Gran Premi Sèniors de Catalunya

El 43è Gran Premi Sèniors de Catalunya, prova oficial de la FCGolf, va completar la segona prova del torneig, pertanyent al Comitè Lúdic-Social, amb el control de l'Equip 26 'Castell'. A Golf La Roca, després de completar-se les tres jornades de joc, va acumular 80 punts, que units als 81 de la primera prova a Golf d'Aro-Mas Nou, li permet liderar la competició encara que amb escàs marge. L'Equip 9 de Lluis Núñez, que va signar el millor resultat a Golf La Roca (84 punts), ocupa la segona posició amb un total de 160, mentre que el tercer classificat, l'Equip 45 de la Montse Puigdemont, després dels 78 a La Roca, suma 158. Un Pentagonal 2019 molt emocionant i igualat, amb tot obert de cara a les següents proves del torneig oficial de la FCGolf. La tercera prova del calendari serà a Golf Costa Daurada, el 24 d'abril. En els premis individuals, el guanyador a la Bola Més Propera al forat 3 van ser Marta Torrebadella (2,14m.) a la jornada de dimecres, José Rodríguez (2,40m.) el dijous, i Xavier Fornells (1,32m .) el divendres. Els guanyadors a la Bola Més Propera al forat 16 van ser Albert Comellas (0,70m.) a la jornada de dimecres, David Vilallonga (0,63m.) el dijous, i finalment, l'últim dia, es va emportar el premi Lluís Menor (0,20m.). Com en totes les proves oficials de la FCGolf, ens han acompanyat a Golf La Roca, els patrocinadors principals, adidasTaylorMade i Finques Bourgeois, a més dels partners federatius, La Roca Village, Wunder Training, NACEX, Golf Estudio, Segura Viudas, Aneto Natural , i Dilmah.

Moltes felicitats a l'equip 'Castell', que manté el control del Pentagonal 2019 després de Golf La Roca!