20 de febrer 2021

La Torremirona Cup es decideix aquest diumenge

La Torremirona Cup 2021 ha arrencat aquest dissabte en el recorregut de Navata amb una gran participació en les categories Infantil, aleví i benjamí, que disputen aquesta prova valedora per al Campionat d'Espanya 2021. En una gran matinal de golf al club gironí, els jugadors van buscar molt bons resultats, a l'espera de la jornada definitiva d'aquest diumenge, quan es coneixeran els campions.

En Infantils, domini per un sol cop del jugador de Golf d'Aro Maximilan-Tomas Caffrey, que va sumar 75 impactes, amb un cop de renda sobre Jan Farre (Raimat). A la femenina, Daniela Montolio (RCG El Prat), va ser la millor en els primers 18 forats, signant 71 impactes, i deixant al darrere un grup de quatre perseguidores a tres cops (Nagore Martínez, Marina Mitjans, Olivia Vivas i Anna Martínez).

En Alevins, la millor volta va ser per a Pol Terol (Costa Daurada), amb 80 cops, aconseguint cinc impactes de renda sobre Xavi Yague (Prat), que va signar 85. En la competició femenina, la jugadora local, Lily Reiter, va aconseguir una fenomenal volta de 76 cops, deixant lluny els seus rivals. La segona plaça provisional és per Adriana García Terol (Vallromanes), amb 87 impactes.

Finalment, en benjamins, que disputen només nou forats, el millor classificat el dissabte, va ser Félix Barrado (Costa Brava), amb volta de 40 cops, mentre que la segona plaça provisional és per a Leonardo Oliver (Costa Daurada), amb 43. En la classificació femenina, una participant, Maria Ros (Sant Cugat), amb una bona volta de 40 cops.

Molta sort a tots els participants en la jornada final de diumenge!