19 de maig 2019

Maria Trallero finalitza onzena al Campionat d'Espanya Individual Sènior Femení

Maria Trallero ha completat la seva participació al Campionat d'Espanya Individual Sènior Femení, disputat al camp valencià de golf Escorpion, amb un total de 245 cops, i va finalitzar onzena. Trallero no va poder acostar-se als primers llocs després de lliurar tres targetes de 80,76 i 86 cops, que la van deixar lluny de la campiona sense discussió, Macarena Campomanes (219). En el lloc divuitè, es va classificar Núria Araquistain (249), Maria Torrens, en el lloc 28è, amb 257, Emma Vila, al lloc 44è (268). Per la seva banda, Roser Coll s'en va anar al lloc 56è, encara que en la classificació Handicap va aconseguir un meritori quart lloc final, amb 220 cops. Finalment, Paquita Martín va finalitzar en el lloc 60, amb 275 cops. Aquesta és la tercera i última prova puntuable per al Rànquing Nacional Sènior Femení 2019. Les dues primeres van concloure amb triomfs de Macarena Campomanes a l'Internacional d'Espanya Individual Sènior, celebrat a primers de març a La Manga Club, i de Maria Trallero al Gran premi Nacional Sènior de Rioja Alta.
Moltes felicitats a totes les jugadores sènior de la FCGolf, en aquest Campionat d'Espanya!