08 d'agost 2020

Montse Muñoz i Gabriel Lluch, guanyadors a Golf de Caldes

La jugadora del RCG El Prat, Montse Muñoz, amb 19 punts, i Gabriel Lluch, amb 21, han estat els guanyadors de la setena prova del Circuit Nacional de 5a Categoria, disputat aquest dissabte a recorregut de nou forats de Golf de Caldes, sota un sol abrasador, encara que no va poder amb la il·lusió dels més de 40 federats, que han pres part en la prova al llarg del matí, en aquesta competició adreçada a jugadors amb handicap comprès entre 26,5 i 36. En la classificació masculina, on han participat 31 jugadors, victòria per a Gabriel Lluch, que s'imposava en la seva segona aparició al circuit, gràcies als seus 21 punts, superant a un grup de quatre jugadors amb 20, Antonio Laso, Rosendo García, Julián Sáez i Ignacio Ochoteco. Gabriel Lluch va debutar en la prova del Vallès Golf, on també va aconseguir la victòria, i ara repeteix, aquest cop a Golf de Caldes. El mateix ha succeit en la classificació femenina, amb la presència de 10 jugadores i on s'ha imposat la sòcia del RCG el Prat, Montse Muñoz, que debutava al Vallès Golf amb victòria, i ara aconsegueix la segona, a l'imposar-se, amb 19 punts. Va superar per només un, a una jugadora regular del Circuit, Maria Teresa Sorrosal, que va acabar amb 18, mentre que el tercer lloc va ser per a Isabel Montes, amb 17.

Després de finalitzar la prova de Golf de Caldes, ja només queden dues proves més per tancar la Fase de Clubs. La propera setmana serà el torn de Golf Barcelona, ​​el 15 d'agost i tancarà aquesta primera fase Golf Taradell, el 23 d'agost. Dues proves que completaran les nou inicials, i on es classificaran per a la Final Autonòmica els 90 jugadors amb les quatre millors targetes acumulades. Aquesta Final Autonòmica es jugarà, a 18 forats, a Golf d'Aro, el proper 20 de setembre.

Moltes felicitats als guanyadors a Golf de Caldes!