12 de gener 2021

Quim Vidal i Joel Moscatel, al podi de la Copa Andalusia

La Copa Andalusia masculina, disputada a Atalaya Golf va completar el torneig amb protagonisme català al podi final. La victòria final va correspondre al sevillà Gonzalo Leal, amb un total de -16, sent el gran dominador de la prova de principi a fi. Els dos immediats perseguidors van acabar sent jugadors de la FCGolf, en una gran actuació després de quatre jornades de golf al recorregut malagueny.

Quim Vidal va ser el subcampió, amb un total de -10, sent regular en les quatre jornades de joc. El que va arribar de darrere com un tret va ser l'actual campió de Catalunya Absolut, Joel Moscatel, que va finalitzar tercer després de dues voltes finals espectaculars, amb un 66 dilluns i un 65 (-7) aquest dimarts amb cinc birdies i un eagle, per tancar el torneig de la millor manera possible amb un brillant tercer lloc, amb 281 cops (-7). Menció especial també per a Marc Sabrià, que va completar el torneig en el lloc onzè, amb 287 cops (-1), sent un dels 12 jugadors que van aconseguir tancar el torneig per sota el par.

Per la seva banda, en la competició femenina, la campiona va ser la jugadora local Anna Peláez, guanyant per segon any consecutiu la prova, disputada al RCG Guadalmina. Peláez va sumar un total de 278 cops (-10), assolint cinc de renda sobre Ana Amalia Pina (-5). La millor classificada catalana va ser Anna Cañado, amb un total de 308 cops (+20), seguida de Marina Joyce Moreno, amb 309 (+21).

Moltes felicitats als nostres jugadors per la seva bona actuació a Atalaya Golf i Guadalmina!