14 d'octubre 2018

Rousaud-De Sentmenat, subcampions a Golf Sant Cugat

El Campionat d'Espanya Dobles Mixt, que s'ha disputat aquest cap de setmana a Golf Sant Cugat, no va poder coronar com a campions a una parella catalana, encara que Eduard Rousaud i Andrea De Sentmenat es van quedar molt a prop. Exactament a un cop de diferència. Així va ser d'ajustada la competició de la RFEG que va tenir com a guanyadors als joves dels equips nacionals, la jugadora d’Almeria Marta López, i el castellonenc Jose Luis Ballester, que van acumular un total de 126 cops després de dues voltes de 62 i 64 el diumenge. El torneig gairebé es va convertir en un mà a mà entre la parella guanyadora i la formada pels catalans Rousaud-De Sentmenat. Dissabte, en una jornada marcada per una pluja fina, les dues parelles van empatar al capdavant de la classificació, amb 62 cops, en la modalitat de fourballs. I diumenge, van tornar a enfrontar-se, aquesta vegada en la modalitat Greensome (cops alterns), on els guanyadors van tancar la volta amb 64 ​​impactes, pels 65 de la jove parella catalana. Al Top10, molta presència de jugadors de la FCGolf. Maria Piñeiro-Eric Montaner van finalitzar quarts, amb 134, les parelles Marta i Joaquín Gay de Montellà, i Nicole Joyce-Sergi Andres, van ser sisens (137), mentre que Anna Cañado-Pablo García Terol, i Marta Cañado-Victor Yais de Lluna, van aconseguir la vuitena plaça, amb 138. En la classificació handicap, la parella guanyadora va ser la formada per Andrea Rosete-Alberto Fernández, amb 130 cops, superant per hándicap als catalans Marta i Joaquín Gay de Montellà, amb el mateix resultat. Felicitats a Rousaud-De Sentmenat pel subcampionat aconseguit a Golf Sant Cugat!