22 de gener 2024

Torremirona Golf corona els nous campions de Catalunya Doble 2024

El Campionat de Catalunya Doble 2024 s'ha decidit aquest diumenge en el recorregut gironí de Torremirona Golf amb la victòria de la parella Mikhail Efremov-Eric Casademont i la parella femenina, formada per Raisa Valero-Marina Mitjans, que van aconseguir el títol al play-off de desempat al camp de Navata.

Dues intenses jornades de joc que obrien la temporada oficial de competició de la FCGolf el 2024 i que es va saldar amb el triomf d'aquestes dues parelles en una classificació molt emocionant i ajustada fins al final.

A la classificació final masculina, la parella Efremov (Empordà)-Casademont (El Prat) es va emportar el triomf amb un total de 143 cops, amb dues voltes de 68 i 75 impactes, aconseguint el títol per un sol cop de diferència sobre la parella formada per Juan Antonio Bragulat (Terramar)-Bosco De Checa (Sant Cugat), que va acabar amb 144 amb voltes de 67 i 77 cops.

Al torneig femení, molta emoció i també igualtat, que es va saldar amb el triomf de la parella de Golf Costa Daurada, Raisa Valero-Marina Mitjans, que van acabar amb 161 cops, amb voltes de 81 i 80 impactes.

El mateix resultat final ho aconseguia la parella de Golf Empordà, Emma Artigas-Clara Martínez, amb voltes de 76 i 85 cops, cosa que obligava a disputar-se un desempat entre les dues primeres parelles classificades, que finalment va caure del costat de les primeres.

Una primera competició de l'any de la FCGolf que ha resultat tot un èxit, amb una gran participació i que apunta a les ganes dels federats catalans de prendre part a les competicions oficials federatives.

Moltes felicitats a les parelles campiones i a totes les que han pres part al torneig de dos dies a Torremirona Golf!.

Com en totes les competicions oficials de la FCGolf, ens van acompanyar els patrocinadors principals, Top Sailing Charter, adidas, TaylorMadeGolf, Golf Estudio i els partners federatius, La Roca Village, NACEX, Aneto i BE-KIND.