26 de març 2023

Tres catalanes, al Top10 de la Copa Catalunya Femenina

La Copa Catalunya Femenina va finalitzar aquest diumenge amb victòria incontestable per a la jugadora castellonenca Rocío Tejedo, que va demostrar el seu millor moment de forma amb una victòria on va dominar pràcticament des del principi fins al final.

Tejedo va completar el torneig amb un total de 216 cops, amb voltes de 69,70 i 77 per finalitzar al par  al Club de Golf Barcelona. La segona plaça va ser per a una altra jugadora de Castelló, Cloe Amión, que va sumar 227 cops, amb un total de +11.

Bona actuació catalana al torneig de la FCGolf i puntuable per al Rànquing mundial Amateur, amb tres jugadores entre les 10 millors del torneig intenacional. Destacar el tercer lloc compartit de Marie-Elodie Prats-Rigual, que va concloure amb 229 cops (+13), compartint aquest tercer lloc amb Balma Dávalos.

Natalia Herrera va finalitzar en un destacat cinquè lloc en solitari, amb un total de 230 cops (+14), amb voltes de 76,73 i 81 cops.

Per la seva banda, Daniela Campillo, que arrencava a la segona plaça, no va poder mantenir aquest lloc, i amb una volta final de 85 cops, se'n va anar als 231 (+15)i el csisè lloc definitiu..

Per darrere a la classificació, Alexandra Vidal va acabar quinzena (+21), Marina Joyce Moreno i Adriana García Terol, ho van fer al lloc vintè (+24) mentre que la jove Nagore Martínez Salcedo i Ana Aguilar tancaven el torneig al lloc 26è empatat (+26).

També van completar el torneig Carolina Pérez-Tasso (+30), Marina Mitjans (+32), Carlota Carmona (+33), Sofia Pedrero (+34), Clara Sanchiz (+37), Julia Gelmà (+38) i Daria Ponsdomènech (+40).

Moltes felicitats a la campiona i a les jugadores catalanes que tan bé han competit a Golf Barcelona!

Com a totes les proves oficials de la FCFGolf, ens han acompanyat els patrocinadors principals, Top Sailing Charter, adias i TaylorMadeGolf, a més dels partners federatius, La Roca Village, NACEX i Golf Estudio.

Reportatge fotogràfic: Jorge Andreu