09 de juny 2024

Albert Boneta, subcampió d'Espanya Absolut a Mediterraneo Golf

Albert Boneta ha aconseguit el subcampionat d'Espanya Individual Absolut a Mediterraneo Golf (Castelló) després d'una última jornada on no va poder seguir l'estela de l'asturià Mario Alperi, que va aconseguir el títol amb un total de 276 cops (-12).

El golfista barceloní ha realitzat un brillant torneig, sempre a la zona més alta de la classificació en el recorregut castellonenc, encara que una volta de 72 cops a la jornada final, amb un dolorós +4 als primers sis forats de joc, el va deixar sense opcions de lluitar pel títol davant el jugador asturià que amb aquest -4 a la seva última targeta no li va permetre a Boneta endur-se el títol.

Al final, el jugador de la FCGolf acabat de retornar de la universitat de Nuevo Mexico, va finalitzar amb 280 cops amb voltes de 68, 69, 71 i 72 cops per a aquesta segona plaça compartida amb el madrileny Sergio Jiménez, que tancava el torneig amb una targeta de 69 impactes.

Gran torneig per a Albert Boneta que va estar en la lluita pel títol i també per a Alexander Company, que finalitzava a la vuitena plaça empatat, amb 289 cops (+1).

Destacat paper també el d'Alejandro de Castro, recent guanyador de la 106è Copa Nacional Puerta de Hierro, i que ocupava l'onzena plaça final amb 290 cops (+2) després d'una gran volta final de 67 cops (-5), la millor del dia.

A la classificació final, bon paper per a Marcel Fonseca, al lloc 18è, amb 293 cops, mentre Pau Sánchez ocupava el lloc 25è, amb 296.

Moltes felicitats Albert per aquest subcampionat i a la resta de jugadors de la FCGolf pel seu paper al torneig!