Notícies

23
oct
2024

Valentina Corretja i Carlota Gutiérrez, al Top10 del Campionat d'Espanya Femení de 2a Categoria

Les jugadores de la FCGolf van destacar en el torneig disputat al Club de Golf Sojuela el cap de setmana passat, amb la sisena i novena posició respectivament

22
oct
2024

Catalunya només cedeix davant Madrid al Quadrangular Mid-Amateur Masculí a Màlaga

L'equip de la FCGolf va aconseguir arribar a la final al Parador de Màlaga encara que el triomf va caure del costat madrileny (4-1)

21
oct
2024

David Puig tanca la temporada a Sotogrande amb molt bona nota

El barceloní va finalitzar dotzè a l'Andalusia Masters, el millor espanyol després de Jorge Campillo,segon, i Jon Rahm, que va acabar sisè

21
oct
2024

El 73% de l'aigua emprada per al reg dels camps de golf de Catalunya és regenerada, davant del 59% nacional

El golf a Catalunya impulsa el desenvolupament econòmic local i atrau turisme de qualitat durant tot l'any amb una despesa total de més de 263 milions d'euros

20
oct
2024

Golf Sant Cugat, campió de Catalunya Interclubs Boys/Girls 2024

Després de dominar als fourballs de dissabte al RCG Cerdaña, va amarrar el títol aquest diumenge sent també el millor club en els partits individuals

19
oct
2024

Golf Sant Cugat, primer líder al RCG Cerdaña

Després de la disputa dels fourball al Campionat de Catalunya Interclubs Boys/Girls, lideren amb 126 cops, mancant la jornada de diumenge d'individuals

19
oct
2024

El RCG Cerdaña acull l'Interclubs Boys/Girls de Catalunya

L'espectacular corregut pirinenc acull les dues jornades de competició del Campionat de Catalunya de la categoria amb la presència de 15 equips de 12 clubs

18
oct
2024

Sisè lloc de Paz Marfà a La Corunya

La professional barcelonina va completar el torneig del Santander Golf Tour, amb un total de 148 cops (+4) a quatre de la campiona, l'anglesa amateur Darcey Harry