23 de març 2024

Alexandra Vidal, amb opcions de victòria a Santa Marina

La jugadora del Programa 'Eagle' de la FCGolf, Alexandra Vidal, sortirà aquest diumenge amb opcions de victòria al Campionat d'Espanya Sub18Femení, que es disputa al recorregut càntabre de Golf Santa Marina.

Vidal, amb una volta aquest dissabte de 71 cops, va accedir a la tercera posició provisional on comparteix el lloc al costat de la castellana Gabriela Rincón, totes dues amb 225 cops (+12).

El liderat va canviar de mans a la tercera jornada després que la valenciana Balma Dávalos firmés 71 impactes, per a un total de 223 (+10) deixant a la segona plaça la seva companya, Cloe Amión, a qui va penalitzar una targeta de 76 cops, per a un total de 224 (+11).

Destacat també el torneig que està realitzant la cadet de Golf Sant Cugat, Nagore Martínez, a la setena plaça, amb 230 (+17) mentre que Carolina Pérez-Taso se'n va anar al lloc dotzè, amb 233 (+20) i Marina Joyce, al catorzè, amb +21.

També van entrar al tall Claudia Lara, al lloc vintè (+25), i Daniela Montolio i Adriana García Terol, totes dues al lloc 40è (+32).

El torneig és valeder per al Rànquing Mundial així com per als Rànquings Nacionals Femenins de la RFEG.

Molta sort Alexandra a la volta final d'aquest diumenge!