19 de novembre 2023

David Puig acaba tercer a Indonèsia

David Puig es va quedar a prop, però no es va poder emportar-se la victòria de l'Indonesian Masters, torneig de l'Asian Tour, que va acabar aquest diumenge al Royale Jakarta Club, de la capital indonèsia.

El jugador barceloní va fer un brillant tercer lloc, després d'una volta final de 66 cops que el va treure de la segona plaça, que va ser per a l'indi Kohchar, i se'n va anar al tercer lloc, amb un total de 266 cops (-18), acompanyat del neozelandès Ben Campbell.

Puig va completar les quatre jornades del torneig de l'Asian Tour, amb voltes de 67, 71, 62 i 66 cops, que li van permetre endur-se un xec de 84.750 dòlars i més punts al rànquing del circuit on es troba al Top10.

Una altra bona actuació del jugador de Golf Barcelona que ara torna a Arizona abans de veure les seves opcions de seguir jugant al LIV Golf, ja sigui al mateix equip de Torque o canviar de companys si acaba sent elegit.

Una altra opció és participar al torneig obert d'Abu Dhabi, del 8 al 10 de desembre, on els tres primers classificats tindran plaça directa per al LIV Golf 2024.

Felicitats David pel bon torneig a Indonèsia!