10 de juny 2024

David Puig brilla a Houston amb la seva millor actuació al LIV Golf

David Puig necessitava un gran resultat aquesta temporada al LIV Golf després de brillar a l'Asian Tour i aconseguir el bitllet per al US Open, i no va haver d'esperar més temps al circuit saudita on va ser un dels grans protagonistes al torneig de Houston aquest cap de setmana.

En la seva millor actuació des que va aterrar al LIV Golf, Puig va signar un brillant tercer lloc amb un total de -13, empatat amb el nord-americà Patrick Reed, només superat pel polonès Adrian Meronk, segon, amb -14 i amb victòria per al mexicà Carlos Ortiz (-15).

I és que Puig ha jugat un torneig superb de tee a green que el va portar diumenge a liderar el torneig amb Carlos Ortiz i Meronk pel que va sortir al grup estel·lar amb moltes opcions de lluitar per la victòria.

I David, va complir a la primera part del recorregut, amb birdies al 3, 5 i 6 encara que dos bogeys al forat 9 i 12 el van llastar, quedant una mica endarrerit sobre Ortiz, que va jugar a un nivell superlatiu.

Però el de Golf Barcelona no va abaixar els braços, i amb birdies al 15 i 16 consecutius, tornava a pujar al podi del torneig i signar la seva millor actuació des que va arribar al LIV, i el més important, un resultat que pràcticament li garanteix els drets de cara al proper any després d'haver viscut a la zona baixa durant tota la temporada on el seu millor resultat havia estat un 15è lloc.

Un gran resultat en una setmana intensa, que va arrencar a Califòrnia dilluns on es va guanyar la classificació per a l'US Open, millor resultat al LIV Golf, i ara arriba el torn a l'Open dels Estats Units, a Pinehurst 2, on vol seguir brillant amb prou feines 22 anys. Un autèntic crack.

Moltes felicitats David per aquest magnífic tercer lloc a Houston!