09 de juliol 2024

El Circuit Nacional de 5a Categoria visita amb èxit el RCG Cerdaña

El Circuit Nacional de 5a Categoria segueix el seu camí en la Fase de Clubs al qual li resten poques proves per completar aquesta primera fase. I al juliol, la competició continua a molt bon ritme.

Aquest dissabte es va disputar la 12a prova de la Fase de Clubs que va acollir el RCG Cerdaña, un extraordinari camp de joc per gaudir els 75 federats que es van apuntar a la prova per a jugadors amb handicap comprès entre 26,5 i 36.

Una espectacular matinal a la Cerdanya on van disputar nou forats del recorregut Rosa, i on tots els jugadors, indistintament homes i dones, van sortir de barres vermelles i en la modalitat Stableford Handicap.

Una gran jornada de golf amb l'objectiu que els federats amb hàndicaps alts es vagin introduint a la competició de manera divertida i sense pressió, de manera que a poc a poc i a mesura que milloren el seu joc i handicap, es vagin integrant als tornejos federatius.

A la matinal al RCG Cerdaña, un total de 52 homes van participar a la prova, amb victòria final per a Joaquin Jou (Castellterçol), amb 22 punts, els mateixos que va sumar el segon classificat, Elias Pastor.

A la competició femenina, un total de 25 dones van participar d'aquests nou forats, amb victòria per a Berta Santos, que va acumular 23 punts, un més que la subcampiona, la jugadora local, Patricia Moreno Alonso, amb 22.

Moltes felicitats als guanyadors i a tots els participants en aquest Circuit Nacional de 5a categoria que segueix la seva marxa amb una nova prova aquest proper 13 de juliol a Golf Perelada. Inscripcions encara obertes, així que us espera una nova oportunitat per davant!