02 de desembre 2023

El gran any de Mireia Prat al Santander Golf Tour

La professional catalana Mireia Prat ha completat un gran any al Santander Golf Tour, el circuit professional espanyol en què competeixen la majoria de jugadores professionals espanyoles mentre ho fan també als circuits europeus.

I Mireia ha tancat un any espectacular al circuit espanyol femení ja que va aconseguir imposar-se a l'Ordre del Mèrit gràcies a les seves tres victòries al llarg de la temporada, i també un premi especial.

La jugadora de Torelló va ser escollida com a Jugadora de l'Any, un reconeixement que li van donar les seves pròpies companyes en finalitzar el recent Campionat d'Espanya de Professionals Femení, que va concloure a Lauro Golf (Màlaga).

Al torneig que tancava la temporada del Santander Golf Tour, Mireia va estar lluitant per la victòria des del primer dia, encara que finalment es va haver de conformar amb la tercera plaça, amb un total de 214 cops (-2) després de tres voltes de 70 , 73 i 71 cops.

La guanyadora del torneig a Lauro Golf va ser Nuria Iturrioz, que es va endur el triomf amb 210 cops (-6) mentre que Maria Parra, va acabar segona, amb 211 (-5). Prat va ser, juntament amb les dues primeres classificades, les úniques a baixar del par en el recorregut malagueny.

Per la seva banda, la jove jugadora amateur de la FCGolf que va arribar a liderar a la primera jornada, Claudia Lara, va acabar en un destacat tretzè lloc, amb 225 cops (+9) després de voltes de 71, i dos 77 per tancar el torneig. També van competir a Lauro Golf, Elia Folch, novena (+5), Paz Marfà, tretzena (+9) i Raquel Romero, al lloc 22è (+14).

Moltes felicitats Mireia pel teu gran any al circuit professional femení!