17 de març 2023

Golf Terramar i RCG El Prat, en control de la Lligueta Femenina a Golf Montanyà

Golf Montanyà va acollir aquest dimecres la tercera prova del 49è Interclubs Femení de Catalunya, en què els 12 equips participants van competir 18 forats per parelles, en un gran ambient de golf femení al recorregut d'Osona.

I després de completar-se la tercera prova, no hi ha canvis al capdavant de la classificació. Al Grup A, Golf Terramar es manté en control amb un total de 18 punts i 23 ups després de sumar cinc punts a la jornada.

Els millors equips al Grup A van ser Real Club de Golf Cerdanya (6 i 10 ups) i Golf Barcelona (6 punts i 8 ups), per ocupar la tercera i quarta plaça a la classificació general.

Per la seva banda, al Grup B, el millor equip va ser Golf Llavaneras, amb 7 punts i 12 ups, i ocupa la segona posició del grup, amb 14 punts i 25 ups. Tot i la bona jornada del Llavaneras, el RCG El Prat es manté al capdavant amb 17 punts i 26 ups després d'acumular a Golf Montanyà 6 punts i 13 ups.

Recordem que a les cinc primeres jornades s'enfrontaran tots els equips del seu grup mentre a la jornada final, s'enfrontaran al mateix que ocupi la seva posició a l'altre grup. Els dos primers lluitaran per la victòria en aquesta Lligueta 2023.

La propera prova del calendari es jugarà al Club de Golf Sant Cugat, el 12 d'abril.

Com a totes les proves oficials de la FCGolf, ens van acompanyar a Golf Montanyà els patrocinadors principals, Top Sailing Charter, adidas i TaylorMadeGolf, a més dels partners federatius, La Roca Village, NACEX i Golf Estudio.