10 de juny 2024

Javier Verges i Maria Trallero, nous campions de Catalunya Individual Sènior 2024

Els sèniors catalans Javier Verges (+6) i Maria Trallero (+10) es van proclamar aquest diumenge a Peralada Golf, nous campions de Catalunya Individual Sènior després de dues jornades de joc al recorregut gironí.

Una jornada final aquest diumenge marcada per una forta tempesta que va aturar el joc durant dues hores, inundant el camp, encara que el recorregut de Peralada va aguantar el fort xàfec per poder completar la competició oficial de la FCGolf, en un torneig que va reunir més de 100 sèniors federats a la recerca del títol.

Al torneig femení, la jugadora de Golf Llavaneras Maria Trallero, sortia com la gran favorita i va fer honor als pronòstics aconseguint el títol de nou, amb un total de 152 cops (+10), en una segona jornada on la dificultat del camp el va portar a un +9 que no va fer perillar el seu triomf.

El subcampionat va ser per a Sabine Sandford, que finalitzava a 10 impactes de Trallero, amb un total de 162 cops (+20) i Mariona Omedes, tercera, amb 164 (+22).

Al torneig masculí molta més igualtat, i títol per a Javier Verges, que es va imposar amb 148 cops (+6) després de dues voltes de 73 (+2) i 75 cops (+4), suficient per superar per un sol cop al subcampió a Peralada Golf: Jordi Serrano, amb 149 (+7).

Aquesta complicada segona volta a causa de l'estat mullat del camp va dificultar el joc a tots els jugadors, encara que amb la seva qualitat van poder tancar la volta amb normalitat i completar un torneig que ha resultat tot un èxit de participació, amb la presència dels millors sèniors catalans lluitant per el títol oficial de la FCGolf.

Moltes felicitats als nous campions de Catalunya Sènior 2024!

Com a totes les competicions oficials de la FCGolf, ens van acompanyar els patrocinadors principals, Top Sailing Charter, adidas, TaylorMadeGolf i Golf Estudio, a més dels partners federatius, La Roca Village, NACEX, Aneto i BE-KIND.

Reportatge fotogràfic: Jorge Andreu