19 de setembre 2023

Juan José Martínez Campos triomfa a Empordà Golf

El jugador del RCG El Prat, Juan José Martínez Campos, es va proclamar vencedor del Gran Premi d'Espanya Sènior per a Majors de 60 anys, disputat el cap de setmana al recorregut links d'Empordà Golf després de dues magnífiques jornades de competició.

En la categoria per a Majors de 70 anys, el triomf va ser per al jugador de Pedreña, Gustavo Larrazábal, amb 144 cops, seguit de Juan Carlos Tinturé (Castiello), amb 157 i la tercera plaça, per al jugador de Golf Costa Brava, José Antonio Estebanell, amb 160.

A la prova per a Majors de 60 anys, l'experimentat jugador català del RCG El Prat, es va imposar al torneig de la RFEG amb un total de 133 cops (-9) amb voltes de 68 i 65 cops, deixant el segon classificat, Álvaro Llanza (Puerta de Hierro) a un sol impacte, amb 144.

A la classificació Handicap, el jugador del RCG El Prat, Álvaro López de LaMadrid va ser el primer classificat, amb 141 cops, i destacar també el paper dels jugadors de la FCGolf, Joan Pere Morera (Terramar) i Joan Portals (BCN FunGolf) que van aconseguir una meritòria quarta plaça amb 143 impactes.

Una competició en el recorregut links d'Empordà que va reunir ni més ni menys que 75 golfistes que van gaudir del torneig en un camp en magnífiques condicions i en què van prendre part un nombrós grup de sèniors catalans.

Moltes felicitats als guanyadors i a tots els participants a l'Empordà Golf!