09 de juliol 2024

Nagore Martínez lidera el gran inici d'Espanya a l'Europeu Sub18 Femení

L'equip espanyol que disputa el Campionat d'Europa Sub18 Femení a Göteborg (Suècia) , va tenir un bon inici de competició, liderada pel 68 que va signar la jove jugadora de Golf Sant Cugat, Nagore Martínez, que va impulsar l'equip de la RFEG aquesta primera jornada .

Martínez, en el seu debut a la competició, va firmar cinc birdies al Göteborgs Golf Klubb per tres bogeys, per firmar aquest 68 (-2), el millor resultat de l'equip, al qual el va seguir el 70 de Balma Dávalos.

Bon començament també per a Anna Cañadó, amb els seus 72 cops, a què el va seguir el 74 de Rocío Tejedo, i el 76 de Cloe Amión. El resultat descartat de la jornada va ser el 78 de la Martina Navarro.

Amb aquest resultat de 360 ​​cops (+10), Espanya es va situar a la segona posició a la classificació general, només superat per l'equip local de Suècia, que sumava a la primera jornada 357 cops (+7).

Bon debut de l'equip de la RFEG que disputarà aquest dimecres una jornada més stroke play Individual, per acabar conformant la classificació i els encreuaments match play a partir de dijous.

Per la seva banda, l'equip sub18 Masculí no va tenir tanta sort a Àustria on ocupa el catorzè lloc amb +23 al final d'una jornada exigent en què únicament es van veure 13 voltes sota par. En clau espanyola, les millors van ser el +3 de Jan Farré i el +4 de Bruno Marqués i Curro Martínez. Veurem si l'equip de la RFEG pot recuperar posicions aquest dimecres.