El professional barceloní ha estat 11 setmanes sense competir, i després de perdre el tall al Japó, juga a partir de dijous a Xina

30
abr
2024

Participa a la 8a edició del torneig 'Golf a les Escoles' de la FCGolf

A la competició, que es disputarà a La Roca Golf el proper 25 de maig, les escoles poden inscriure els alumnes que han realitzat el Programa Golf a les Escoles durant el curs escolar 2023/2024.

29
abr
2024

Joel Moscatel completa el millor torneig de la temporada als Emirats Àrabs

L'ilerdenc va acabar en un destacat quart lloc a l'UAE Challenge, del segon circuit europeu, amb un total de 277 cops (-11)

29
abr
2024

Maria Trallero, la millor sènior catalana a Golf Vallromanes

La golfista de Golf Llavaneras va acabar sisena al Gran Premi Nacional Sènior Femení, amb clara victòria de la madrilenya Macarena Campomanes

28
abr
2024

Adriana García, brillant subcampiona d'Espanya Sub16

Al torneig disputat a La Llorea, destacada participació catalana, amb cinc jugadores al Top10. Al torneig masculí, Max Ricart, va acabar sisè a La Barganiza

28
abr
2024

Bon torneig d'Eduard Rousaud a Tunísia

El jove professional barceloní va concloure onzè a l'Open de Tunísia, pertanyent a l'Alps Tour

27
abr
2024

Segon lloc final de Jan Farré amb la RFEG, a Golf d’Hossegor

L'equip espanyol va acabar empatant a l'última jornada davant Irlanda, per ocupar el segon lloc al Match Cuadrangular Sub18 Masculí, disputat al camp francès, amb bona actuació del jugador de la FCGolf

27
abr
2024

Participa al Circuit Miguel Ángel Jiménez a Golf Barcelona

La prova es disputarà el proper 12 de maig a les categories Infantil a benjamí. Les inscripcions, obertes

26
abr
2024

Gran inici de Max Ricart al Campionat d'Espanya Sub16

El jove golfista de la FCGolf va signar una volta de 68 cops (-2) a La Barganiza i es va situar segon. Julia Gelmà i Adriana García, al 5è lloc, a La Llorea