05 de febrer 2023

Adri Arnaus finalitza sisè a Ras Al Khaimah

Adri Arnaus ha finalitzat el torneig del DP World Tour, Ras Al Khaimah, als Emirats Àrabs, en un destacat sisè lloc després de completar el torneig amb 274 cops (-14) a només tres impactes del campió, l'anglès Daniel Gavins ( -17)

El professional de Golf Moià es va situar a la setena plaça compartida a falta dels últims 18 forats de diumenge, i va aconseguir pujar una posició fins a aquest sisè lloc final, compartit amb el japonès Rikuya Hoshino i el danès Rasmus Hojgaard.

Arnaus va tancar el torneig amb una volta de 69 cops (-3), per pujar una posició a la classificació, sent el millor espanyol en finalitzar la competició.

Pablo Larrazábal va perdre posicions fins a finalitzar al lloc 56è, després d'una volta final de 75 cops (+3) que el va fer retrocedir molts llocs al recorregut d'Al Hamra Golf Club.