11 de juliol 2020

Bona matinal de competició a Golf La Roqueta

Golf La Roqueta ha acollit aquest dissabte la tercera prova del Circuit Nacional de 5a Categoria amb la presència de fins a 45 jugadors que van gaudir de la matinal en aquest recorregut de nou forats a Castellgalí, molt a prop de Manresa. Amb un sol esplèndid per a la pràctica de golf, els competidors, amb handicaps compresos entre 26,5 i 36, van gaudir del torneig, amb l'objectiu de familiaritzar-se amb la competició, en aquest torneig patrocinat per la FCGolf i la RFEG. Després de completar els nou forats, que s'han disputat sota la modalitat Stableford, el guanyador en categoria masculina, amb 21 punts, va ser Jaume Noguera, jugador local. Per la seva banda, en la competició femenina, la guanyadora va ser Rosa Imbert-Bouchard, de Vallromanes, amb un total de 19 punts. El Circuit Nacional de 5ªCategoría continua el seu recorregut en la fase de clubs, amb la disputa diumenge que ve, dia 19, de la prova a El Vallès Golf, amb les inscripcions obertes, i que s'han de fer directament al club de Terrassa.

Com en totes les proves oficials de la FCGolf, ens van acompanyar els patrocinadors principals adidasTaylorMade i FincasBourgeois, a més dels partners federatius, La Roca Village, Wunder Training, NACEX, Golf Estudi, Buruburan, Aneto Natural i Gourmet Tea.

Moltes felicitats als guanyadors de la prova a Golf La Roqueta!