26 de maig 2023

Camilla Hedberg, onzena a La Corunya

El Santander Golf Tour va passar pel RCG Coruña i després de dues jornades de competició al recorregut gallec, la jugadora de Golf Terramar, Camilla Hedberg, va aconseguir l'onzena plaça final, amb un total de 157 cops (+13).

Hedberg va sumar dues voltes de 81 i 76 impactes, per a aquests 157 finals, on va acabar empatada a l'onzena plaça amb la italiana Marta Spiazzi.

La victòria se la va emportar la jugadora vitoriana Amaia LaTorre, amb 142 cops (-2), l'única jugadora a tot el 'field' que va aconseguir baixar del par en el recorregut de La Zapateira.

Per part seva, la professional d'Empordà Golf, Raquel Romero, va completar les dues voltes amb un total de 164 cops, que la va portar al lloc 19è (+20).

El Santander Golf Tour arriba a l'equador de la temporada i retornarà al mes d'octubre amb el sisè torneig de l'any que se celebrarà al Real Club de Golf La Peñaza, i que, a més de formar part del Santander Tour, serà el darrer torneig de la temporada valedora per al LET Access Series.