10 de desembre 2018

Destacada actuació catalana al 'Memorial Celia Barquín'

L'àmplia representació de jugadores de la FCGolf que va participar al 'Memorial Celia Barquín' Copa Principat d'Astúries va tenir una actuació destacada, amb quatre jugadores entre les 20 millor classificades i que van comptar amb el suport del president, Ramon Nogué. La prova, puntuable per al Rànquing Nacional Femení i per als Rànquings Nacionals Absolut i Sub18, va tenir com a jugadora més destacada a Alisa Khokholova, que va finalitzar en el setè lloc, amb un total de 223 cops (+13), empatada amb Irene Rollán. Alisa va finalitzar a només quatre cops de la campiona, la golfista murciana, Patricia Garre, que va acabar amb 219 (+9). A més de Khokholova, que va ser la millor jugadora Handicap del torneig, va destacar el catorzè lloc de Nina Rissi (+17), seguida de Nicole Joyce Moreno, quinzena (+18) i també va entrar al Top20, Maria Piñeiro (+19) al lloc 19è. Van completar el torneig a La Barganiza, Natalia Herrera, en el lloc 29è (+23), Alicia Martínez Ortuño, en el lloc 37è (+25), i Bruna Roqueta, en el lloc 45è (+29). No van passar el tall, Mar Vidal, Berta Sánchez, Paula Pérez, i Valeria Biarge. Felicitar a les totes les jugadores de la FCGolf, que han participat en el torneig pel seu esforç en la competició que recordava la malaguanyada Celia Barquín!