23 d'abril 2024

El 'Rànquing Catalunya Promeses' completa amb èxit la 3a prova a Torremirona Golf

El 'Rànquing Catalunya Promeses' va viure aquest passat dissabte la tercera prova de la temporada 2024 en el recorregut gironí de Torrremirona Golf, en què nens de cadet a benjamí van competir a l'espectacular club de Navata (Girona)

La tercera prova del calendari, organitzada per la Junior & Baby Cup, va reunir joves jugadors de totes les edats competint segons la seva categoria en una modalitat de joc Stroke Play Resultat Màxim Handicap.

Una oportunitat per a handicap mitjans i alts de gaudir de la competició, animats per familiars i amics en un ambient distès i on el golf és el principal protagonista.

En categoria cadet, victòria per a Isaac Mayolas, amb 73 cops mentre que Lola Romera era la millor, amb 77 impactes.

En categoria Infantil, la millor volta va ser per a Alvaro González, amb 70 cops.

Entre els alevins, victòria per a Pablo Cardona, amb 70 cops, mentre que a la competició femenina, la triomfadora va ser Iona Lage, amb 62 cops.

A la competició benjamí femenina, Edna Lage signava 34 cops als nou forats disputats a Torremirona Golf.

El 'Rànquing Catalunya Promeses' que compta amb el suport de la FCGolf, arriba a l'equador de la temporada de sis proves. La propera se celebrarà a Lleida Golf & C.C. el proper 19 de maig.

Moltes felicitats als jugadors del Rànquing Catalunya Promeses!