04 d'octubre 2020

Les promeses del golf català donen espectacle a Golf Terramar

El Campionat de Catalunya Infantil, Aleví i Benjamí 2020 va posar el colofó ​​aquest diumenge a Club de Golf Terramar, amb la coronació dels nous campions en cada categoria, després de dues intenses jornades de joc, que van culminar diumenge amb el lliurament de premis als campions, amb el suport de familiars i amics que no van voler perdre la jornada decisiva.

I és que en totes les categories, els més de 100 jugadors i jugadores que han pres part en el torneig, van demostrar el seu alt nivell competitiu, lluitant contra el vent, en un camp en excel·lents condicions. Sens dubte un èxit total del torneig federatiu, que s'ha sopreposat al canvi de dates a causa de la pandèmia, però que ha respost en tot moment a les expectatives.

En categoria Infantil, la victòria femenina va ser per a Claudia Lara, amb un total de 144 cops, seguida d'Anna Cañado, subcampiona, que va intentar la remuntada en la segona jornada, signant la millor targeta de el dia, amb 70 cops, però es va quedar a dos impactes de la campiona, amb 146. El campió masculí va ser Pablo García Terol, gràcies a les seves dos rondes de 74 cops, per 148, mentre el subcampionat se'l va endur Mikhail Efremov, amb 154.

En categoria Aleví, la nova campiona de Catalunya és Nagore Martínez, gràcies als seus 157 impactes, seguida de Lily Reitter, que va concloure el torneig amb 164. Per la seva banda, en la competició masculina, el nou campió de Catalunya és Pol Teruel, amb 161 cops, després de dues voltes de 81 i 80 impactes. El subcampionat va ser per Jon Julia, que es va quedar a un sol cop, amb 162, en un dels finals més estrets de la jornada.

Finalment, entre els més 'menuts', triomf per Laura Albiñana, amb 108 cops, després de dues voltes de 52 i 56 cops sobre els primers nou forats del recorregut de Sitges. El nou campió de Catalunya Benjamí és Nassim Hababou, que es va imposar amb 88 impactes (43 + 45) mentre el subcampionat va ser per a Leonardo Oliver, amb 94 (45 + 49).

Tots els participants van rebre un pack obsequi 'anticovid' de la FCGolf i també d'Aneto Natural, un dels nostres partners federatius. Com en totes les proves oficials de la FCGolf, ens van acompanyar a Golf Terramar, els patrocinadors principals, adidasTaylorMade i Finques Bougeois, a més dels partners federatius, La Roca Village, Wunder Training, NACEX, Buruburan i Golf Estudio.

Moltes felicitats als nous campions de Catalunya en totes les categories i tots els participants i familiars que han fet gran aquest Campionat, organitzat per la FCGolf en un magnífic escenari com Golf Terramar.