06 de maig 2024

Serres de Pals s'estrena amb èxit al Circuit Nacional de 5a Categoria

El camp de Serres de Pals, que ha tornat recentment a l'activitat, es va estrenar amb èxit aquest diumenge com a seu de la sisena prova del Circuit Nacional de 5a categoria.

I el torneig de nou forats va resultar tot un èxit de convocatòria amb la participació de gairebé 100 jugadors, que van participar a la prova, dissenyada per a federats amb handicap comprès entre 26,5 i 36 i amb sortides de barres vermelles.

A la prova masculina van competir un total de 69 jugadors amb victòria per a Elias Pastor, que va acumular en aquests nou forats 26 punts, mentre que Ferran Cortes, va acabar a la segona plaça, amb 23.

A la competició femenina van participar a la prova 26 jugadores, amb triomf per a Maria Teresa Sorrosal, que va acumular un total de 18 punts, aconseguint un punt d'avantatge sobre un grup de cinc jugadores amb 17, Claudia Gubau, Marilyn Jasmin Holmes, Maria Begoña Conde, Esther Sánchez i Adelin Torres.

Magnífic estrena de Serres de Pals en aquest circuit de 5a Categoria, dissenyat perquè els jugadors d'handicaps més alts que volen iniciar-se a la competició d'una manera divertida i en unes condicions assequibles per a tots ells.

Després de la sisena prova, la competició de la Fase de Clubs segueix el proper 19 de maig, al Club de Gol Montbrú-Moià. Una nova oportunitat per seguir sumant punts al rànquing del circuit, organitzat per la FCGolf

Moltes felicitats als guanyadors a Serres de Pals!

Com a totes les proves oficials de la FCGolf, ens van acompanyar els patrocinadors principals, Top Sailing Charter, adidas, TaylorMadeGolf, Golf Estudio, i els partners federatius, La Roca Village, NACEX, Aneto i BE-KIND.