08
mai
2024

L'equip 52 'CEREGIRLS' domina la primera jornada a Golf Costa Brava

L'equip femení liderat per Mercè Ramonet va ser el millor a la primera jornada de joc de la tercera prova del Pentagonal 2024

08
mai
2024

Els sèniors de la FCGolf competeixen a Golf Costa Brava

El 48è Gran Premi Seniors de Catalunya arriba a la tercera prova de la temporada 2024 en el recorregut gironí, competint de dimecres a divendres

07
mai
2024

L'Open del Mediterrani Sènior torna a Golf Terramar

Competeix en aquesta prova del Grand Prix de la FCGolf masculí i femení, que es disputarà els dies 18 i 19 de maig

07
mai
2024

David Puig jugarà el segon 'Major' de la temporada, el PGA Championship

El jove professional del LIV Golf ha rebut una invitació per jugar a Valhalla (Kentucky), del 16 al 19 de maig proper

06
mai
2024

Serres de Pals s'estrena amb èxit al Circuit Nacional de 5a Categoria

El recorregut gironí de nou forats va reunir gairebé 100 jugadors per gaudir de la competició per a hàndicaps alts, a la sisena prova de la fase de clubs

06
mai
2024

Victòria a Golf Terramar de l'Equip 6 'TEAM FCGOLF' i liderat de l'Hexagonal 2024

Van sumar 114 punts a la prova a Sitges per situar-se líders a la classificació general després de dues proves disputades, amb un total de 192 punts

05
mai
2024

Bon torneig de David Puig al LIV Golf de Singapur

El barceloní va acabar al lloc 27è a la classificació individual i segon per equips, després de la setena prova de la temporada

05
mai
2024

Les noves campiones de Catalunya es coronen a Golf Sant Cugat

Aquest dissabte, s'ha disputat a 18 forats el títol oficial de la FCGolf a 2a, 3a i 4a Categoria en una gran jornada de golf femení

03
mai
2024

Les federades catalanes lluiten pel títol oficial 2024 de 2a, 3a i 4a Categoria

Golf Sant Cugat acull aquest dissabte la prova suspesa al seu dia per les inclemències metereològiques, amb la presència de més de 70 jugadores en competició